Proces

SAN

Znamo da promena vašeg načina života ne znači samo promenu mesta – već i načina života.

Mi ne vidimo samo fizičku konstrukciju objekta – vidimo i izbore koje donosimo dok ga stvaramo. U ovom procesu koristimo svaku priliku da upotrebimo materijale iz održivih izvora, za uštedu energije, vode i smanjenje emisije ugljenika a uz to, za obrazovanje, otvaranje radnih mesta, poboljšanje zdravlja i za dobrobit zajednice.

 

Posvećeni smo realizaciji kuća u ravnoteži sa prirodnim svetom. Gradimo koristeći materijale i procese koji smanjuju emisiju ugljen-dioksida. Naše kuće su pravljene na principu očuvanja energije, zdravlja i održivosti.

Naše kuće dizajnirane su tako da pruže udobnost, pristupačnost i sigurnost.

Naše kuće su dizajnirane da smanje emisiju gasova izazvanu efektom staklene bašte, smanje potrošnju vode i energije – uz smanjenje otpada tokom gradnje korišćenjem prirodnih materijala i pažljivim upravljanjem proizvodnim procesima.

Održiva kuća

Za vaš ‘spokoj’

Znajući da se nalazite u kući koju volite, koja je izgrađena po najvišim građevinskim standardima, s pozitivnim ekološkim posledicama …

Bolje su za svaki aspekt života …

Sa visokokvalitetnim komponentama i proizvodnim procesima, naše kuće nisu samo fantastične za život u njima – one su izgrađene da značajno smanje vaše troškove života.

 

Svaki klijent Alta Casa jedinstven je i trudimo se da vaše ideje i individualnost unesemo u završnu obradu vaše nove kuće.

Izgradnja kuće Alta Casa može da se završi za 4 – 6 nedelja.

Dizajn